Waarom heeft het soort wijnglas invloed op de smaak van wijn?

Wie op een website als Glazen Store een kijkje neemt bij de wijnglazen, ziet dat er een grote hoeveelheid aan verschillende glazen voor verschillende soorten wijn bestaat. Kenners, zowel professionele- als amateurvinologen, bezweren dat een goede wijn alleen goed smaakt wanneer het vanuit het juiste glas wordt gedronken. Het klinkt op zijn minst ongeloofwaardig en… Lees verder Waarom heeft het soort wijnglas invloed op de smaak van wijn?

3 tips voor het schoonhouden van je wijnglazen.

Welkom bij deze gids over het schoonhouden van wijnglazen. Een schoon en onbeschadigd glas is belangrijk om de volle smaak van wijn te kunnen ervaren. Hier geven we drie tips om je glazen in topvorm te houden. Wijnglazen kopen doe je bij een glazen winkel. Gebruik de juiste reinigingsmiddelen: Het is belangrijk om de juiste… Lees verder 3 tips voor het schoonhouden van je wijnglazen.

Rode of witte wijn bij de barbecue?

Ga je een barbecuefeestje bij je thuis houden? Je moet dit grote evenement dan grondig plannen. Er zijn namelijk veel dingen die je moet voorbereiden. Je moet bijvoorbeeld de locatie voorbereiden. Ook moet je nadenken over de barbecue uitrusting en het menu. Als je BBQ apparatuur van hoge kwaliteit wilt hebben, kun je vertrouwen op… Lees verder Rode of witte wijn bij de barbecue?